Slagerij Witdouck

"Een stijlvolle website in lijn met onze huisstijl met een geïntegreerde online besteldienst voor onze producten!"
Peter Witdouck & Stéphanie Manhaeghe van slagerijwitdouck.be

Slagerij Witdouck

Stéphanie en Peter van Slagerij Witdouck wilden een nieuwe klassevolle website waarop, uniek in Waregem, online kon besteld worden! Nu hoeft niemand dus nog te wachten in de rij want de verse kwaliteitsproducten staan voor hen klaar!


Het verhaal

Stéphanie en Peter van Slagerij Witdouck spraken ons voor het maken van een website. Hun zaak zou van kop tot teen vernieuwd worden en ze wilden meteen een paar stappen vooruit nemen door ook op het web volop aanwezig te zijn.

Enerzijds wilden ze een plaats waar hun klanten terecht konden voor praktische zaken zoals openingsuren, adresgegevens enz. Anderzijds wilden ze er ook hun seizoensgebonden specialiteiten presenteren.

Bovendien, en dat was een revolutionaire wens voor een Waregemse slagerij, wilden ze inspelen op de groeiende behoefte om hun klanten nog sneller te kunnen bedienen door een soort van online bestelmogelijkheid te voorzien.

De oplossing

bthere maakte voor Slagerij Witdouck een stijlvolle gebruiksvriendelijke website, to the point! Er werd een bestelmogelijkheid voorzien waarop klanten makkelijk kunnen bestellen. Bij het afsluiten van hun bestelling, kunnen ze hun afhaalmoment kiezen. Bij het afhalen hoeven ze niet meer te wachten in de rij en staat hun bestelling supervers klaar!

De producten zijn heel makkelijk te beheren (toevoegen of aanpassen) door Stéphanie, Peter en hun team. Bestellingen rollen automatisch uit de printer met het afhaalmoment, de klantgegevens en de bestelde artikelen. Heel makkelijk dus. Zowel de klant als de Slagerij Witdouck wint met het nieuwe systeem.

Om de drempel voor klanten om online te bestellen te verlagen, wordt een flyer met tekst en uitleg bij het buitengaan meegegeven. Bovendien is Slagerij Witdouck nu ook actief aanwezig op Facebook.

Vraag hen gerust zelf naar hun positieve ervaring met bthere! Ze zullen het er graag over hebben!

www.slagerijwitdouck.be
Bekijk nog referenties
Laten we praten!

Laten we praten...

Zelfs al ben je er nog niet direct en toe, denk je er nog geen budget voor te hebben,
denk je dat het maar niks wordt…

We bijten niet, integendeel, er wacht een warm kopje koffie!