Franky Fresh Food

"Wij maken in 5 minuten voor onze slagers-klanten een gepersonaliseerde webshop met hun huisstijl en hun producten... Klaar!"
Sophie Wattez van Franky Fresh Food

FRANKY FRESH FOOD

Nancy van Franky Fresh Food was verbluft van het online bestelsysteem van Slagerij Witdouck! Ideaal om ook aan te bieden aan hun slagers!


Verhaal

Dieter & Bernd van Franky Fresh Food nv hadden het online bestelsysteem van een van hun klanten Slagerij Witdouck opgemerkt. Ze hadden meteen het idee om net zoiets te bouwen voor hun klanten om ze extra in de watten te leggen. Een extra service zeg maar om hen nog beter te bedienen.

Oplossing

bthere maakte een platform waar Franky Fresh Food op een heel gebruiksvriendelijke manier in een paar klikken een website kan creƫren. Bovendien is die website voorzien van een online bestelsysteem. Hun klant, de slager, kan vanaf dan op een eenvoudige manier zijn/haar website beheren samen met alle beschikbare producten en ze online bestelbaar aanbieden.

U hebt ook dergelijk plannen of een andere vraag die bij je opkomt bij het lezen van dit verhaal? Klik dan hieronder op “laten we praten”!

Bekijk nog referenties
Laten we praten!

Laten we praten...

Zelfs al ben je er nog niet direct en toe, denk je er nog geen budget voor te hebben,
denk je dat het maar niks wordt…

We bijten niet, integendeel, er wacht een warm kopje koffie!