Drankcenter Schotte

"Een webshop van ons drankenaanbod gekoppeld aan ons bestaand kassasysteem!"
Stijn Schotte en Mieke Vandecasteele van drankcenter.com

Drankcenter Schotte

Mieke en Stijn wilden hun dranken online verkopen op een aantrekkelijke manier én gekoppeld aan hun kassa. Geweldig idee!


Het verhaal

Drankcenter Schotte is reeds tientallen jaren dé referentie in een wijd en kwalitatief drankenaanbod in het Waregemse. Drankcenter Schotte kwam naar ons met de vraag om ook , net zoals Slagerij Witdouck, online hun producten aan de man te brengen.

De oplossing

De website staat sinds begin februari online. Er werd een compagne opgestart met een flyer die meegegeven wordt in de winkel. Binnenkort start ook  de promotie op facebook.

Om u kennis te laten maken met het handige bestelsysteem, kan u een kennismakingsbestelling doen met de promocode “webshop”. Dan betaalt u eenmalig geen afhaalkost. Zowieso valt de afhaalkost weg vanaf een bestelling van 75 EUR. We laten u dus niet in de kou eens uw webshop online komt maar begeleiden je met tips gericht op uw potentiële klanten (en zonder u verplichtingen op te leggen).

Bezoek de webshop op www.drankcenter.com en oordeel zelf! Gezondheid!

Ook geïnteresseerd wat we voor uw onderneming of winkel kunnen doen, klik dan op de zwarte knop hieronder en we regelen een date!

www.drankcenter.com
Bekijk nog referenties
Laten we praten!

Laten we praten...

Zelfs al ben je er nog niet direct en toe, denk je er nog geen budget voor te hebben,
denk je dat het maar niks wordt…

We bijten niet, integendeel, er wacht een warm kopje koffie!